Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı mükemmellik katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye geçim ve birebir hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Fakat kullanıcı nüshası 50 kişeksiksiz geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dünyaa düz açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya vesile vermemesi midein kapatılmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an yangın kapısı olmalıdır.

Ağır sınıftaki nöbetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

En yönlü fiyatı bulmanız bâtınin farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en tatminkâr yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kullanılacak zat nüshası 100 kişyararlı aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK BAR olmalıdır.

Yangın Kapısı tuzakırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cepheımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Report this wiki page